Lunch menu

Wednesday, 15 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Stekt dillpanerad strömming med mild senapssås samt potatispuré GÅRD

  • Gård:

    Rödvinsbrässerad kycklingfilé med lök, rosmarin samt potatisgratäng

  • Äng:

    Morotsbiff med marinerad kronärtskocka samt potatispuré

  • Pasta:

    Fullkornspenne med fläskfilé, röd pesto och zuccini

  • Sallad:

    Kycklingsallad med bulgur, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Veg:

    Pasta med ädelost, spenat & valnötter

  • Wok:

    Entrecôte med färska champinjoner, strimlad lök & sesamolja

  • Pasta:

    med oxfilé, gorgonzola & svart peppar

  • Pannbiff med kantarellsås

    rårörda lingon & inlagd gurka

  • Fiskgratäng "Italiano"

    med basilika, mozzarella & soltorkad tomat

  • Dagens sallad
  • Grillen serverar

    Hamburgare med bröd & pommes, Kebabtallrik med pommes

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött:

    Kryddbakad Pluma med Slaw på äpple, saltgurka och sommarkål samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan:

    Halstrad kummel med grädd och örtslungad potatisgnocchi

  • Veckans Vegetariska

    Veg "Lasse" med ost och vitlökscreme

La Fontana

  • Pastrami med krämig potatissallad och rostad lök
  • Veckans vegetariska:

    Nudelsallad med bakad kål, koriander och morotsbiff

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med kapris, lök, rödbetor och brynt smör
  • Majskyckling med rostad potatis och kall majscreme
  • Kallrökt lax med krassesås
  • Spenat- och ricottafyllda tortellini med tomatsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, August 15