Lunch menu

Tuesday, 14 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Citronbakad sejfilé med hummersås, grönsaksjulienne och smörad potatis

  • Gård:

    Texas chili med guacamole, nachos och ris

  • Äng:

    Vegetarisk chili med guacamole, nachos och ris

  • Pasta:

    Fullkornspenne med fläskfilé, röd pesto och zuccini

  • Sallad:

    Kycklingsallad med bulgur, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Bräckt laxfilé

    med örtcreme & broccoli

  • Chevre-& honungsgratinerad kycklingfilé

    m vitlökspotatis & basilikasås

  • Veg:

    Honung-& chevregratinerad aubergine med vitlökspotatis & basilikasås

  • Wok:

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Pasta:

    Spaghetti Carbonara (bacon)

  • Från Grillen:

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött:

    Kryddbakad Pluma med Slaw på äpple, saltgurka och sommarkål samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan:

    Halstrad kummel med grädd och örtslungad potatisgnocchi

  • Veckans Vegetariska:

    Veg "Lasse" med ost och vitlökscreme

La Fontana

  • Fisk och skaldjur med grönsaker, potatis och romsås
  • Veckans vegetariska:

    Nudelsallad med bakad kål, koriander och morotsbiff

P2 Restaurang & Catering

  • Bratwurst med potatismos och räksallad
  • Thaikycklinggryta med ris
  • Kallrökt lax med krassesås
  • Spenat- och ricottafyllda tortellini med tomatsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, August 14