Lunch menu

Monday, 13 August

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ångad kolja med sås på fänkål och purjo serveras med örtpotatis

  • Gård:

    BBQ-glacerad fläskytterfilé med ruccolabearnaise och rostad potatis

  • Äng:

    Zuccinifritters med syrlig tomatcreme samt rostad potatis

  • Pasta:

    Fullkornspenne med fläskfilé, röd pesto och zuccini

  • Sallad:

    Kycklingsallad med bulgur, soltorkad tomat och ost samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummel med västkuströra
  • Veg:

    Grönsaksgryta"Jakob" med strimlad quorn, banan & jordnötter

  • Wok:

    Fläskfilé fräst i chili & vitlök

  • Pasta:

    Spaghetti Bolognese med riven ost

  • Kycklinggryta"Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Kycklinggryta"Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Dagens sallad
  • Grill

    Hamburgare, Kebabtallrik eller Green burger

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött:

    Kryddbakad Pluma med Slaw på äpple, saltgurka och sommarkål samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan:

    Halstrad kummel med grädd och örtslungad potatisgnocchi

  • Veckans Vegetariska

    Veg "Lasse" med ost och vitlökscreme

La Fontana

  • Bratwurst med senapsstuvad potatis, spenat

    och picklade betor

  • Veckans vegetariska:

    Nudelsallad med bakad kål, koriander och morotsbiff

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med gräddsås och lingon
  • Rödspätta med dansk remouladsås
  • Kallrökt lax med krassesås
  • Spenat- och ricottafyllda tortellini med tomatsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, August 13