Lunch menu

Thursday, 9 August

Brödernas kök

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fiskgryta med citronaioli toppad med kräftstjärtar

  • Gård

    Grekisk färsruta med feta och oliver, pepparsås och klyftpotatis

  • Äng

    Grillad marinerad rotselleri med citronaioli och klyftpotatis

  • Pasta

    Pasta Carbonara med sidfläsk, svartpeppar och Grana Padano

  • Sallad

    Potatissallad vinegraitte med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Veg

    Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlettrad

    med bea och klyftpotatis samt picklad lök

La Fontana

  • Stekt Strömming

    med potatismos, brynt smör och lingon

  • Veckans veg

    Chimichurribakad zucchini med bönsallad

P2 Restaurang & Catering

  • Parmesanbakad lax med dill- och limemajo
  • Yakiniku med ris och vårlök
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Kålrot- och ärtbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, August 9