Lunch menu

Wednesday, 8 August

Brödernas kök

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt panerad spätta med skagensås, citron och dillslungad potatis

  • Gård

    Cajunrubbad fläskytterfilé med chipotlemajo och limerostad potatis

  • Äng

    Broccolibiff med chipotlemajo och limerostad potatis

  • Pasta

    Pasta Carbonara med sidfläsk, svartpeppar och Grana Padano

  • Sallad

    Potatissallad vinegraitte med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff

    med tzatziki, balsamicosky & grekisk sallad

  • Veg

    Morotsbiff med tzatziki & grekisk sallad

  • Wok

    Fläskfiléwok med jordnötssås & ris

  • Pasta

    med strimlad biff i pepparsås

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med soltorkade tomater och fetaostcreme

    samt lökbakade bönor

  • Veckans kött

    Griskind med bakade morötter samt äppelsky och gräslökscreme

  • Veckans under ytan

    Grillad Lax med ärt och pepparotspure samt smör och spenatslungad potatis

  • Veckans veg

    Grillad Gemsallad med linser, grillade grönsaker och hummus

La Fontana

  • Pestobakad kyckling

    med zucchini, tomat och rostad potatis

  • Veckans veg

    Chimichurribakad zucchini med bönsallad

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingfilé med kall senap- och dragonsås
  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Kålrot- och ärtbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Stekt inlagd strömming

    med västerbottenmos och kall örtsås

Wednesday, August 8