Lunch menu

Tuesday, 7 August

Brödernas kök

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad torsk med ljummen bulgursallad och brynt smörsås

  • Gård

    Nattbrässerad högrev med mangoglace, skysås samt potatispuré

  • Äng

    Paprikasotad palsternacka med bulgursallad och örtsås

  • Pasta

    Pasta Carbonara med sidfläsk, svartpeppar och Grana Padano

  • Sallad

    Potatissallad vinegraitte med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta

    med ölkorv & oliver samt ris

  • Veg

    Spaghetti med sojafärssås & riven ost

  • Wok

    Entrecôte med färska champinjoner & broccoli samt nudlar

  • Pasta

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Citron och vitlöksbakad kyckling med ruccolapesto

    och sallad på grillade grönsaker och färskpotatis

  • Veckans kött

    Griskind med bakade morötter samt äppelsky och gräslökscreme

  • Veckans under ytan

    Grillad Lax med ärt och pepparotspure samt smör och spenatslungad potatis

  • Veckans veg

    Grillad Gemsallad med linser, grillade grönsaker och hummus

La Fontana

  • Pasta med kallrökt lax, purjolök, spenat och vitvinsås
  • Veckans veg

    Chimichurribakad zucchini med bönsallad

P2 Restaurang & Catering

  • Flygande Jakob med ris
  • Ostpanerad kotlett med tomatsås och ris
  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Kålrot- och ärtbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, August 7