Lunch menu

Monday, 6 August

Brödernas kök

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Hokifilé mojo rojo med grön ärtpuré, citronsås och stompad potatis

  • Gård

    Färsbiff med gräddkokta champinjoner, lingon och stekt potatis

  • Äng

    Ostgratinerad blomkål med rostad morot samt stompad potatis

  • Pasta

    Pasta Carbonara med sidfläsk, svartpeppar och Grana Padano

  • Sallad

    Potatissallad vinegraitte med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner eller kokt potatis, gräddsås & lingon

  • Veg

    Falafel med stuvade makaroner

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & röd curry samt ris

  • Pasta

    med fläskfilé & kantareller

Restaurang Matkultur

  • Bakad karre

    med rostad potatis och lökragu samt senapsgräddsky

  • Veckans kött

    Griskind med bakade morötter samt äppelsky och gräslökscreme

  • Veckans under ytan

    Grillad Lax med ärt och pepparotspure samt smör och spenatslungad potatis

  • Veckans veg

    Grillad Gemsallad med linser, grillade grönsaker och hummus

La Fontana

  • Rostbiff med potatissallad
  • Veckans veg

    Chimichurribakad zucchini med bönsallad

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Kålrot- och ärtbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, August 6