Lunch menu

Friday, 10 August

Brödernas kök

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Laxlasagne med spenat serveras med pepparrotsyoghurt

  • Gård

    Ört- och vitlöksstekt kycklingfilé med tzatziki och råstekt potatis

  • Äng

    Stekt bönbiff med tzatziki samt råstekt potatis

  • Pasta

    Pasta Carbonara med sidfläsk, svartpeppar och Grana Padano

  • Sallad

    Potatissallad vinegraitte med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med rödvinssås, bearnaise & ärtor

  • Veg

    Ostpanerad quorn med bearnaise & ärtor

  • Wok

    Kyckling fräst i färsk chili, sesamolja & vitlök

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili

    med rostad majscreme och ugnsbakad potatis

La Fontana

  • Helstekt fläskytterfilé

    med bearnaisesmör, vitlöksfrästa bönor och potatis

  • Veckans veg

    Chimichurribakad zucchini med bönsallad

P2 Restaurang & Catering

  • Lammstek med rostade rotsaker och rosmarinsky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Kålrot- och ärtbiff med fetaostcreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, August 10