Lunch menu

Thursday, 28 June

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Citrondoftande fiskgryta med purjo, rädisor och kräftstjärtar samt potatis

  • Gård:

    Lasagne al forno med tomatsalsa och riven ost

  • Äng:

    Vegetarisk lasagne med tomatsalsa och riven ost

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika och basilikakeso

  • Sallad:

    Grekisk sallad med fetaost, kyckling och honungsvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Rostbiff med potatissallad

    rostad lök & pickles

  • Fiskgryta bouillabaisse

    med ris & aioli

  • Veg:

    Spenat & quornfärslasagne med coleslawsallad

  • Wok:

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött

    Halv grillad kyckling med citron & lagerbladsgräddsås samt syrad gurka och kryddrostad färskpotati

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med tomat paprika och vittvin samt gräslöksaioli och parmesankrutonger

  • Veckans Vegetariska

    Kikärtscurry med limeyoghurt och råris samt spenat och löksallad

La Fontana

  • Pasta med varmrökt lax

    spenat och sockerärtor

Scandic Väst

  • Plommonspäckad karré

    med katrinplommonsky

  • Citrusrimmad torsk

    med vitvinssås

  • Chevregratinerade rödbetor

    med honung & pinjenötter

  • Schnitzel

    med rödvinssås & persiljesmör

  • Inkokt lax med dillmajo
  • Vegetarisk pizza

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta Carbonara
  • Kyckling

    med thaicurrysås och ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med gräslök, rödlök, gräddfil,

    ägg och brynt smör

  • Kikärtsplättar

    med kålsallad

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Thursday, June 28