Lunch menu

Friday, 29 June

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Gratinerad fisk med sparris och champinjoner samt örtgratinerad potatis

  • Gård:

    Mixed grill med chilibearnaise, rostad majs och klyftpotatis

  • Äng:

    Grönsaksfylld vårrulle med curryaioli och jasminris

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika och basilikakeso

  • Sallad:

    Grekisk sallad med fetaost, kyckling och honungsvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Porterstek

    med potatisgratäng & gelé

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg:

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok:

    Fläskfilé fräst i sesamolja & chili

  • Pasta:

    med kyckling, salami & strimlad paprika

La Fontana

  • Schnitzel

    med stekt potatis och persiljesmör

P2 Restaurang & Catering

  • Schnitzel med sardell- och kaprissmör

    samt rödvinssky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med gräslök, rödlök, gräddfil,

    ägg och brynt smör

  • Kikärtsplättar

    med kålsallad

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Friday, June 29