Lunch menu

Wednesday, 27 June

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Ugnsbakad hokifilé med äpple och lök-keso samt örtstompad potatis

  • Gård:

    Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

  • Äng:

    Ingefärsglaserad blomkål med äpplekeso och örtstompad potatis

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika och basilikakeso

  • Sallad:

    Grekisk sallad med fetaost, kyckling och honungsvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff med tzatziki,

    balsamicosky & grekisk sallad

  • Chevre-& honungsgratinerad kycklingfilé

    med örtsky & stekt kulpotatis

  • Veg:

    Rödbetsbiff med fetaost samt tzatziki & grekisk sallad

  • Wok:

    Kyckling med färsk ingefära & chili

  • Pasta:

    med fläskfilé, kantareller & västerbottenost

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött

    Halv grillad kyckling med citron & lagerbladsgräddsås samt syrad gurka och kryddrostad färskpotatis

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med tomat paprika och vittvin samt gräslöksaioli och parmesankrutonger

  • Veckans Vegetariska

    Kikärtscurry med limeyoghurt och råris samt spenat och löksallad

La Fontana

  • Sauté på kyckling och gris

    i basilikasås med tryfflad polentakaka

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilémed

    gorgonsolasås & rostade rotsaker

  • Panerad spätta

    med remouladsås

  • Vegetarisk

    tacopaj

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatissallad

    och rostad lök

  • Ugnsbakad lax

    med soja- och ingefärssmör

  • Varmrökt lax med kall

    dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill med gräslök, rödlök, gräddfil,

    ägg och brynt smör

  • Kikärtsplättar

    med kålsallad

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Wednesday, June 27