Lunch menu

Tuesday, 26 June

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Pocherad torsk med stuvad spenat, ägg samt smörsvängd potatis

  • Gård:

    Ost- och salviafylld fläskytterfilet med vitvinsgräddsås och risotto

  • Äng:

    Vegetarisk quorn med youghurt och risotto

  • Hav:

    Pocherad torsk med stuvad spenat, ägg samt smörsvängd potatis

  • Gård:

    Ost- och salviafylld fläskytterfilet med vitvinsgräddsås och risotto

  • Äng:

    Vegetarisk quorn med youghurt och risotto

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika och basilikakeso

  • Sallad:

    Grekisk sallad med fetaost, kyckling och honungsvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med grilltomat & citroncreme

  • Korv Stroganoff med ris
  • Caesarsallad

    med kyckling, bacon, krutonger & parmesan

  • Veg:

    Parmesangratinerad zucchini med grilltomat & citroncreme

  • Wok:

    Entrecôte med strimlad lök, bambuskott & vattenkastanj

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad spjällsida

    med coleslaw på sommarkål och ruccola samt ugnsrostad potatis

  • Veckans kött:

    Halv grillad kyckling med citron & lagerbladsgräddsås samt syrad gurka och kryddrostad färskpotatis

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med tomat paprika och vittvin samt gräslöksaioli och parmesankrutonger

  • Veckans Vegetariska

    Kikärtscurry med limeyoghurt och råris samt spenat och löksallad

La Fontana

  • Rökt makrill

    med örtstuvad potatis, rädisor och gröna ärtor

Scandic Väst

  • Kålpudding

    med gräddsås

  • Halstrad havskatt

    med sparris & hummersås

  • Färskpasta

    med soltorkadtomat & kronärtskocka

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt inlagd strömming

    med västerbottenmos och kall örtsås

  • Nattbakad karré

    med gräddsås, pressgurka och gelé

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med gräslök, rödlök, gräddfil,

    ägg och brynt smör

  • Kikärtsplättar

    med kålsallad

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Tuesday, June 26