Lunch menu

Monday, 25 June

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Stekt fröpanerad sejrygg med citronhollandaise och dillpotatis

  • Gård:

    Kalvfärsbiff med gräddsky, lingon och potatispuré

  • Äng:

    Kikärtsbiff med oliver samt potatispuré

  • Pasta:

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika och basilikakeso

  • Sallad:

    Grekisk sallad med fetaost, kyckling och honungsvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dill-& romsås

  • Indonesisk kycklinggryta

    med mango chutney, sambal oelek & vitlök

  • Veg:

    Honungsbakad blomkål med grönsakswok & ris

  • Wok:

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta:

    Biff med portabellosvamp i krämig ädelostsås

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsjärpar med med inlagd gurka

    rårörda lingon och grädddsås samt färskpotatis

  • Veckans Kött

    Halv grillad kyckling med citron & lagerbladsgräddsås samt syrad gurka och kryddrostad färskpotatis

  • Veckans Under Ytan

    Fiskgryta med tomat paprika och vittvin samt gräslöksaioli och parmesankrutonger

  • Veckans Vegetariska

    Kikärtscurry med limeyoghurt och råris samt spenat och löksallad

La Fontana

  • Boeuf Lyonnaise

    med senapscrème

Scandic Väst

  • Oxbringa

    med pepparrotssås

  • Smörstekt gös

    med citronsås

  • Rotsakspytt

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta

    med remouladsås

  • Kroppkakor

    med skirat smör och lingon

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill med gräslök, rödlök, gräddfil

    ägg och brynt smör

  • Kikärtsplättar

    med kålsallad

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Monday, June 25