Lunch menu

Wednesday, 20 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Pankostekt spätta med brynt smör, rödbetor och kapris samt potatispuré

  • Gård

    Fajitas fylld med nötkött och chilisalsa, serveras med limesås och rispilaff

  • Äng

    Broccolibiffar med sparriscreme och potatisstomp

  • Pasta

    Fullkornspasta penne med fläskfilet, mozzarella och tomat

  • Sallad

    Tonfisksallad med kokt ägg, rostad majs, potatis, solroskärnor samt rödlöksmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong från Värna

    med kantarellsås, rårörda lingon & pressgurka

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill & vitt vin

  • Veg

    Spaghetti "Quattro Fromagio" med färska champinjoner

  • Wok

    Kyckling med färsk ingefära & sweet chili

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfile

    med citron och ruccolapesto samt ugnsbakad ratatuille

  • Veckans kött

    Grillat högrevshjärta med potatisterrine och friterad lök samt rödvinssky

  • Veckans under ytan

    Ugnsstekt torsk med gräddglaserad fänkål och färskpotatis

  • Veckans veg

    Rostad blomkålsrisoni med citron vårlök och babyspenat samt salladsost

La Fontana

  • Chili con Cerveza
  • Veckans veg

    Bulgursallad med rostade svarta bönor och avokadocrème

Scandic Väst

  • Isterband

    med persiljestuvad potatis

  • Smörstekt lubb

    med citrongräddsås

  • Quornfärsfylld paprika

P2 Restaurang & Catering

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis och senapssås

  • Fläsknoisette

    med bearnaise och stekt potatis

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill

    med gräslök, rödlök, gräddfil, ägg och brynt smör

  • Grönsakspaj

    med tomatsallad

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Wednesday, June 20