Lunch menu

Thursday, 21 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Västerbottengratinerad kolja med baconcrisp, örtgräddsky och potatisstomp

  • Gård

    Stekt kycklingfilet med chevrecreme, rödvinssås samt rostad potatis och betor

  • Äng

    Vegetarisk tortilla med bönor, chili och lime, serveras med tomatsalsa

  • Pasta

    Fullkornspasta penne med fläskfilet, mozzarella och tomat

  • Sallad

    Tonfisksallad med kokt ägg, rostad majs, potatis, solroskärnor samt rödlöksmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise & BBQ-sås

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med räkor i curry

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel

    med parmesansmör och kaprissky samt rostad potatis

  • Veckans kött

    Grillat högrevshjärta med potatisterrine och friterad lök samt rödvinssky

  • Veckans under ytan

    Ugnsstekt torsk med gräddglaserad fänkål och färskpotatis

  • Veckans veg

    Rostad blomkålsrisoni med citron vårlök och babyspenat samt salladsost

La Fontana

  • Strömming

    med Västerbottenost, brynt smör, lingon och potatispuré

  • Veckans veg

    Bulgursallad med rostade svarta bönor och avokadocrème

Scandic Väst

  • Ört & citrusmarinerad kyckling

    med ljummen bulgursallad & mangochutney

  • Sillunch
  • Paj på tre sorters ost

P2 Restaurang & Catering

  • Skinkstek

    med rostade rotsaker och timjangräddsås

  • Majskyckling

    med senap- och dragonsås samt pasta

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill

    med gräslök, rödlök, gräddfil, ägg och brynt smör

  • Grönsakspaj

    med tomatsallad

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Thursday, June 21