Lunch menu

Tuesday, 19 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad torsk med citronsås, grön ärtpesto och dillslungad potatis

  • Gård

    BBQ-glacerad benfri kotlettrad med vitlökscreme och klyftpotatis

  • Äng

    Vegetarisk rispilaff med zucchini, oliver, tomat och ost

  • Pasta

    Fullkornspasta penne med fläskfilet, mozzarella och tomat

  • Sallad

    Tonfisksallad med kokt ägg, rostad majs, potatis, solroskärnor samt rödlöksmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Chili con carne

    av högrev med ris, tortilla & nachos

  • Citronmarinerad laxfilé

    med basilikacreme & broccoli

  • Veg

    Tortellinigratäng med ädelost, spenat & hackade hasselnötter

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja, färsk röd chili & vitlök

  • Pasta

    Tortellinigratäng med ädelost & skinka

Restaurang Matkultur

  • Köttfärslimpa

    med ramslökssås och picklad lök samt slungad potatis

  • Veckans kött

    Grillat högrevshjärta med potatisterrine och friterad lök samt rödvinssky

  • Veckans under ytan

    Ugnsstekt torsk med gräddglaserad fänkål och färskpotatis

  • Veckans veg

    Rostad blomkålsrisoni med citron vårlök och babyspenat samt salladsost

La Fontana

  • Fiskburgare

    med tartarsås, picklad majrova och pommes

  • Veckans veg

    Bulgursallad med rostade svarta bönor och avokadocrème

Scandic Väst

  • Helstekt karré

    med rödvinssås & råstekt potatis

  • Laxfärsfylld flundrarulader
  • Falafel med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Lasagne

    med tomatsallad

  • Laxfärsbiff

    med chili, koriander, nudelsallad och sojamajo

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill

    med gräslök, rödlök, gräddfil, ägg och brynt smör

  • Grönsakspaj

    med tomatsallad

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Tuesday, June 19