Lunch menu

Monday, 18 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad sejfilet med kall gräslöks- och romsås, serveras med grönsaksbulgur

  • Gård

    Örtfylld färsbiff med gräddkokta champinjoner, lingon och rostad potatis

  • Äng

    Fylld paprika med limekeso och grönsaksbulgur

  • Pasta

    Fullkornspasta penne med fläskfilet, mozzarella och tomat

  • Sallad

    Tonfisksallad med kokt ägg, rostad majs, potatis, solroskärnor samt rödlöksmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    alt kokt potatis, gräddsås & rårörda lingon

  • Veg

    Pan Pizza "Vegetaria"

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & grren curry

  • Pasta

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Fläskfile

    med ugnsbakade grönsaker och örtgräddsås samt rostad potatis

  • Veckans kött

    Grillat högrevshjärta med potatisterrine och friterad lök samt rödvinssky

  • Veckans under ytan

    Ugnsstekt torsk med gräddglaserad fänkål och färskpotatis

  • Veckans veg

    Rostad blomkålsrisoni med citron vårlök och babyspenat samt salladsost

La Fontana

  • Heta kycklingklubbor

    med bluecheesedressing och klyftpotatis

  • Veckans veg

    Bulgursallad med rostade svarta bönor och avokadocrème

Scandic Väst

  • Stekt fjärilskotlett

    med rostade rotfrukter & chilibearnaise

  • Skaldjursgratinerad sejfilé
  • Spenat & ricottafylld cannelloni & tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta

    med tartarsås

  • Bräckt rimmad fläsksida

    med stuvade grönsaker

  • Grönsakspaj

    med tomatsallad

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill

    med gräslök, rödlök, gräddfil, ägg och brynt smör

Monday, June 18