Lunch menu

Thursday, 14 June

Brödernas kök

  • Soppa:

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Pestotoppad flundrafilé med krämig ajvarsås och ostgratinerad potatis

  • GÅRD

    Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg) med skysås och stekt potatis

  • ÄNG

    Mustig gryta på linser och smörbönor serveras med örtris

  • PASTA

    Pasta linguine med räkor, vitt vin och spenat

  • SALLAD

    Potatissallad vinegraitte med lufttorkad skinka, paprika och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Lax-& skaldjurspaella

    med aioli

  • Kycklingklubba

    med potatissallad & rostad lök

  • Veg:

    Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Wok:

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött

    Wallenbergare med brynt citronsmör färskpotatis och grönärtspure

  • Veckans Under Ytan

    Lax och räkburgare med picklad lök och limeailoi samt rostad potatis med dillpesto

  • Veckans Vegetariska

    Potatisgnocchi med bakade tomater och friterad babyspenat samt basilikacreme

La Fontana

  • Halstrad tonfisk

    med nudelsallad och limeaioli

Scandic Väst

  • Rostbiff

    med krämig potatissallad

  • Pankopanerad stillahavsflundra

    med Västkuströra

  • Rödbetsbiffar

    med örtcremé

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinglasagne

    med spenat och fetaost

  • Bouillabaisse

    med aioli

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill

    med gräslök, rödlök, gräddfil, ägg och brynt smör

  • Falafel

    med auberginecreme

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Thursday, June 14