Lunch menu

Friday, 15 June

Brödernas kök

  • Soppa:

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Laxfärsbiff med gräddkokt purjo, citron och potatispuré

  • GÅRD

    Fläskfilé black&white med sparris och fritterad klyftpotatis

  • ÄNG

    Ostfylld tortelloni med tomatragu och ruccola

  • PASTA

    Pasta linguine med räkor, vitt vin och spenat

  • SALLAD

    Potatissallad vinegraitte med lufttorkad skinka, paprika och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • BBQ-biff med sötpotatispommes

    coleslaw, tryffelaioli & BBQ-sås

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veg:

    Rödbetsbiff med sötpotatispommes, coleslaw, tryffelaioli & vitlökssås

  • Wok:

    Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök

  • Pasta:

    med kyckling, valnötter & spenat

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött

    Wallenbergare med brynt citronsmör färskpotatis och grönärtspure

  • Veckans Under Ytan

    Lax och räkburgare med picklad lök och limeailoi samt rostad potatis med dillpesto

  • Veckans Vegetariska

    Potatisgnocchi med bakade tomater och friterad babyspenat samt basilikacreme

La Fontana

  • Rostbiff

    med krämig potatissallad

Scandic Väst

  • Isterband

    med dillstuvad potatis

  • Varmrökt lax

    med dillstuvad potatis

  • Svamplasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare

    med potatismos, lingon och ärtor

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill

    med gräslök, rödlök, gräddfil, ägg och brynt smör

  • Falafel

    med auberginecreme

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Friday, June 15