Lunch menu

Wednesday, 13 June

Brödernas kök

  • Soppa:

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Sejfilé under zuccini- och morotstäcke serveras med timjansås och ris

  • GÅRD

    Porterstek med mustig skysås, inlagd gurka, gelé och kokt potatis

  • ÄNG

    Biff på blekselleri och paprika serveras med örtstuvad majs och potatis

  • PASTA

    Pasta linguine med räkor, vitt vin och spenat

  • SALLAD

    Potatissallad vinegraitte med lufttorkad skinka, paprika och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ostpanerad schnitzel "Piccata"

    med tomatsås & ris eller stekt potatis

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med tomat-& olivcreme samt broccoli

  • Veg:

    Parmesangratinerad aubergine med tomat-& olivcreme samt broccoli

  • Wok:

    Entrecôte med strimlad lök, broccoli & cashewnötter

  • Pasta:

    Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött

    Wallenbergare med brynt citronsmör färskpotatis och grönärtspure

  • Veckans Under Ytan

    Lax och räkburgare med picklad lök och limeailoi samt rostad potatis med dillpesto

  • Veckans Vegetariska

    Potatisgnocchi med bakade tomater och friterad babyspenat samt basilikacreme

La Fontana

  • Kyckling med grön tapenade

    saltrostade rotfrukter och ruccola

Scandic Väst

  • Grillad kyckling

    i krämig chilisås

  • Stekt strömming

    med skirat smör

  • Blomkålsgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Fläskfilégryta

    med gorgonzola, champinjoner och lök samt ris

  • Varmrökt makrill

    med stuvad spenat

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill

    med gräslök, rödlök, gräddfil, ägg och brynt smör

  • Falafel

    med auberginecreme

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Wednesday, June 13