Lunch menu

Tuesday, 12 June

Brödernas kök

  • Soppa:

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Senap- och basilikabakad hokifilé med limecreme och stompad potatis

  • GÅRD

    Nötfärsbiff med citron- och oreganogräddsås samt råstekt potatis

  • ÄNG

    Tabbouleh på matvete med rostade rotsaksstavar och keso

  • PASTA

    Pasta linguine med räkor, vitt vin och spenat

  • SALLAD

    Potatissallad vinegraitte med lufttorkad skinka, paprika och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Viltfärslimpa av hjort & vildsvin

    med Karl-Johansvampsås, lingon & inlagd gurka

  • Kycklingspett

    med bearnaise & BBQ-sås

  • Veg:

    Morotsbiff med bearnaise & grilltomat

  • Wok:

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta:

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med gräslöksbearnaise och klyftpotatis

    samt syrad kålsallad

  • Veckans kött:

    Wallenbergare med brynt citronsmör färskpotatis och grönärtspure

  • Veckans Under Ytan:

    Lax och räkburgare med picklad lök och limeailoi samt rostad potatis med dillpesto

  • Veckans Vegetariska:

    Potatisgnocchi med bakade tomater och friterad babyspenat samt basilikacreme

La Fontana

  • Torsk

    med ägg, räkor och dill

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa med gräddsås

    pressgurka & svartvinbärsgelé

  • Soltorkad tomat- & pestogratinerad kolja
  • Ratatouillefylld zucchini

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk

    med potatis- och blomkålsmos och grönärtsås

  • Oxbringa

    med pepparrotssås

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill

    med gräslök, rödlök, gräddfil, ägg och brynt smör

  • Falafel

    med auberginecreme

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Tuesday, June 12