Lunch menu

Monday, 11 June

Brödernas kök

  • Soppa:

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Fiskgryta med rotfruktsjulienne, dillsky och citruspotatis

  • GÅRD

    Helstekt kryddrubbad fläskytterfilé med rödvinssås och persiljepotatis

  • ÄNG

    Kumminrostad blomkål med grönsaksbulgur och tomatsalsa

  • PASTA

    Pasta linguine med räkor, vitt vin och spenat

  • SALLAD

    Potatissallad vinegraitte med lufttorkad skinka, paprika och vitlöksyoghurt

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagensås

  • Bakad potatis med skagenröra

    samt mozzarella-& tomatsallad

  • Wok:

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Pasta:

    Pastagratäng "Rigatoni" med skinka, tomat & ädelost

Restaurang Matkultur

  • Vitlöksbakad karre med tomatsky och basilikacreme

    samt ljummen sallad på rostad potatis och parika

  • Veckans kött:

    Wallenbergare med brynt citronsmör färskpotatis och grönärtspure

  • Veckans Under Ytan:

    Lax och räkburgare med picklad lök och limeailoi samt rostad potatis med dillpesto

  • Veckans Vegetariska

    Potatisgnocchi med bakade tomater och friterad babyspenat samt basilikacreme

La Fontana

  • Creolbakad fläskytterfilé

    med coleslaw och rostad potatis

Scandic Väst

  • Helstekt karré

    med soltorkad tomatsky

  • Enkelpanerad kummel

    med räkor & skirat smör

  • Vegetarisk Carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Köttfärslimpa

    med champinjonsås

  • Stekt panerad rödspätta

    med skagensås

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessil

    med gräslök, rödlök, gräddfil, ägg och brynt smör

  • Falafel

    med auberginecreme

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Monday, June 11