Lunch menu

Thursday, 31 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt spätta med pepparrots-creme fraiche, citron och dillkokt potatis

  • Gård

    Texas chili med majscreme, nachos och buljongkokt ris

  • Äng

    Sellerischnitzel med fransk grönsaksröra samt buljongkokt ris

  • Pasta

    Pasta fusilli med spenat, mascarpone och kallrökt lax

  • Sallad

    Bulgur med oliver och kronärtskocka toppad med salami och kapriscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Vitlöksmarinerad svensk kotlett

    med pepparsås & grilltomat

  • Grillad kycklingklubba

    med potatissallad & rostad lök

  • Korv Stroganoff

    med ris

  • Veg

    Ostpanerad quorn med potatissallad & rostad lök

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

Restaurang Matkultur

  • Vildsvinslasagne

    med äppelsyrad sommarkål

  • Veckans Kött

    Grillad nattbakad briskett med ljummen tomatsallad och bearnaise samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan

    Matjessill med ägg rödlök gräslök och färskpotatis samt skirat smör

  • Veckans Vegetariska

    Bakad spetskål med ljummen tomatsallad samt citron och dillaioli

La Fontana

  • Panerad Kummel

    med remoulad och potatis

  • Veckans veg

    Bönbullar med ingefärssås, ris och frästa grönsaker

Scandic Väst

  • Kokt fläsklägg

    med rotmos & senapssås

  • Laxfärsfylld stillahavsflundra

    med hummersås

  • Ljummen couscoussallad

    med fetaost & rostad paprikakräm

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med pannkakor

    sylt och grädde

  • Tandorikyckling

    med stekt ris, mango- och chiliyoghurt

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill o färskpotatis

    ägg, gräddfil, gräslök, rödlök, brynt smör

  • Indisk kikärtsgryta

    med ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Thursday, May 31