Lunch menu

Friday, 1 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Dubblett på lax och kungsflundra med örtgräddsky och stompad sötpotatis

  • Gård

    Husets hamburgare med bröd, dressing, lök, saltgurka och klyftpotatis

  • Äng

    Blomkål- och broccoligratäng med rostad morot och klyftpotatis

  • Pasta

    Pasta fusilli med spenat, mascarpone och kallrökt lax

  • Sallad

    Bulgur med oliver och kronärtskocka toppad med salami och kapriscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Isterband

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg

    Vårrullar med stekt ris & jordnötssås

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    "räkor Cajun"

Restaurang Matkultur

  • Kryddbakad högrev

    med bbq-majo samt ugnsbakade grönsaker

  • Veckans Kött

    Grillad nattbakad briskett med ljummen tomatsallad och bearnaise samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan

    Matjessill med ägg rödlök gräslök och färskpotatis samt skirat smör

  • Veckans Vegetariska

    Bakad spetskål med ljummen tomatsallad samt citron och dillaioli

La Fontana

  • Kalv med potatissallad

    och smör med soltorkade tomater

  • Veckans veg

    Bönbullar med ingefärssås, ris och frästa grönsaker

Scandic Väst

  • Citrusmarinerad kyckling

    med örtkräm

  • Teriyakimarinerad lax

    med sweetchilikräm

  • Ricotta & spenatfylld

    nnelloni med tomatsås

  • Citrusmarinerad kyckling

    med örtkräm

  • Teriyakimarinerad lax

    med sweetchilikräm

  • Ricotta & spenatfylld

    cannelloni med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Lammstek

    med rotsaksgratäng och rosmarinsky

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill o färskpotatis

    ägg, gräddfil, gräslök, rödlök, brynt smör

  • Indisk kikärtsgryta

    med ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Friday, June 1