Lunch menu

Wednesday, 30 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnstekt kolja med limesås och sallad på gulbeta, spenat och potatis

  • Gård

    Rödvinsbrässerad kycklinglårfilé med bacon och svamp samt timjanpotatis

  • Äng

    Vegetarisk moussaka med aubergine, tomat och citron

  • Pasta

    Pasta fusilli med spenat, mascarpone och kallrökt lax

  • Sallad

    Bulgur med oliver och kronärtskocka toppad med salami och kapriscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff

    med balsamicosky, tzatziki & grekisk sallad

  • Lax-& skaldjurspaella

    med aioli

  • Kalops

    med kokt potatis & rödbetor

  • Veg

    Grönsakspaella med aiol

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst

    med ramslökshollandaise och färskpotatissallad

  • Veckans Kött

    Grillad nattbakad briskett med ljummen tomatsallad och bearnaise samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan

    Matjessill med ägg rödlök gräslök och färskpotatis samt skirat smör

  • Veckans Vegetariska

    Bakad spetskål med ljummen tomatsallad samt citron och dillaioli

La Fontana

  • Fajitas

    med bönris & gräddfil

  • Veckans veg

    Bönbullar med ingefärssås, ris och frästa grönsaker

Scandic Väst

  • Biff a la lindström & rödvinssås
  • Enkelpanerad sej med romsås
  • Wokade nudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk

    med ägg- och persiljesås

  • Bbq-ribs

    med kålsallad och klyftpotatis

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill o färskpotatis

    ägg, gräddfil, gräslök, rödlök, brynt smör

  • Indisk kikärtsgryta

    med ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Wednesday, May 30