Lunch menu

Tuesday, 29 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad torsk med ägg- och persiljesås, löksauterade ärtor och kokt potatis

  • Gård

    Kryddrubbad fläskkarré med rödlökssalsa, cidersås och örtpotatis

  • Äng

    Potatisbullar med pumpakärnor, rödlökssalsa och gräddfil

  • Pasta

    Pasta fusilli med spenat, mascarpone och kallrökt lax

  • Sallad

    Bulgur med oliver och kronärtskocka toppad med salami och kapriscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Vildsvinsgryta "ala Öster Malma"

    serveras med pressgurka, gelé & ris

  • Kålpudding

    med gräddsås & rårörda lingon

  • Pastasallad

    med kyckling, fetaost & bacon

  • Veg

    Pastasallad med strimlad quorn & fetaost

  • Wok

    Entrecote med färska champinjoner & strimlad lök

Restaurang Matkultur

  • Soyaglaserad karre

    med sesamaioli och nudelsalad

  • Veckans Kött

    Grillad nattbakad briskett med ljummen tomatsallad och bearnaise samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan

    Matjessill med ägg rödlök gräslök och färskpotatis samt skirat smör

  • Veckans Vegetariska

    Bakad spetskål med ljummen tomatsallad samt citron och dillaioli

La Fontana

  • Laxpudding

    med ärtor och skirat smör

  • Veckans veg

    Bönbullar med ingefärssås, ris och frästa grönsaker

Scandic Väst

  • Stekt fläsk

    med löksås

  • Fänkålsbakad hoki

    med vitvinssås

  • Broccoli & ädelostpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Kroppkakor

    med skirat smör och lingon

  • Grillad fläskkarré

    med oliv- och vitlöksbearnaise, rostad potatis

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill o färskpotatis

    ägg, gräddfil, gräslök, rödlök, brynt smör

  • Indisk kikärtsgryta

    med ris

  • Räksallad me

    sparris och ägg

  • Kroppkakor

    med skirat smör och lingon

  • Grillad fläskkarré

    med oliv- och vitlöksbearnaise, rostad potatis

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill o färskpotatis

    ägg, gräddfil, gräslök, rödlök, brynt smör

  • Indisk kikärtsgryta

    med ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Tuesday, May 29