Lunch menu

Monday, 28 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Champinjontoppad sejfilé med blomkålspuré samt stekt grönsaksris

  • Gård

    Gratinerad nötfärsbiff med lingongräddsås samt potatispuré

  • Äng

    Osso bucco på morot och palsternacka serveras med potatispuré

  • Pasta

    Pasta fusilli med spenat, mascarpone och kallrökt lax

  • Sallad

    Bulgur med oliver och kronärtskocka toppad med salami och kapriscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med dansk remouladsås

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Veg

    Pasta med sojafärssås & riven ost

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök samt cashewnötter

  • Pasta

    med strimlad rostbiff i 4-pepparsås

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff

    med oliv- tomatsky och tzatsiki samt rostad potatis

  • Veckans Kött

    Grillad nattbakad briskett med ljummen tomatsallad och bearnaise samt rostad potatis

  • Veckans Under Ytan

    Matjessill med ägg rödlök gräslök och färskpotatis samt skirat smör

  • Veckans Vegetariska

    Bakad spetskål med ljummen tomatsallad samt citron och dillaioli

La Fontana

  • Revbensspäll

    med potatissallad. Serveras med chipotle och honungsmayo

  • Veckans veg

    Bönbullar med ingefärssås, ris och frästa grönsaker

Scandic Väst

  • Grillbuffé

    med BBQ-sås

  • Kokt torsk

    med ägg och persiljesås

  • Rostad rödbetor

    med getost, honung och valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Gremolatafylld kyckling

    med parmesansås och tagliatelle

  • Panerad rödspätta

    med kall ägg- och purjolökssås

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill o färskpotatis

    ägg, gräddfil, gräslök, rödlök, brynt smör

  • Indisk kikärtsgryta

    med ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Monday, May 28