Lunch menu

Thursday, 24 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Smörstekt sejfilé med rödbetor, kapris, skirat smör samt stompad potatis

  • GÅRD

    Biffstrimlor, lök och bacon i rosépepparsås serveras med rispilaff

  • ÄNG

    Quorngryta med dragon, lök, tomat och morot samt rispilaff

  • PASTA

    Pasta Cellentani med skogssvamp, salsiccia och mozarella

  • SALLAD

    Waldorfsallad toppad med rostbiff, druvor och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Pulled pork

    med pitabröd, BBQ-sås, coleslaw & nachos

  • Ceasarsallad

    med kyckling, bacon, krutonger & parmesan

  • Veg

    Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Wok

    Kyckling med färsk grön chili & vitlök

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött

    Helstekt fläskfile med luftorkad skinka samt ragu på kål, lök och färskpotatis samt balsamicosky

  • Veckans Under Ytan

    Ugnsbakad sej med musselgräddsås och färskpotatis

  • Veckans Vegetariska

    Grillad gemsallad med potatistortilla och grönärtshummus

La Fontana

  • Najadlax

    med krassestuvad potatis & picklad majrova

  • Veckans veg

    Zucchinipiccata med ratatouille, couscous & parmesan

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Schnitzel

    med rödvinssås & persiljesmör

  • Smörstekt torsk

    med pepparrot, räkor & brynt smör

  • Falafel

    med morottzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt fläskfilé

    med tryffelbearnaise och rostad potatis

  • Majssoppa

    med chilimarinerade räkor, blåbärspaj med vaniljsås

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Inkokt lax

    med dillmajonnäs och pressgurka

  • Kikärtsplättar

    med bönsallad och örtyoghurt

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Thursday, May 24