Lunch menu

Friday, 25 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Gratinerad fisk med räkor, sparris och vitvinsås serveras med örtpotatis

  • GÅRD

    Viltfärsbiff med gräddkokta kantareller, lingon och potatispuré

  • ÄNG

    Stekt gnocchi med blomkål, savoykål och tomatsalsa

  • PASTA

    Pasta Cellentani med skogssvamp, salsiccia och mozarella

  • SALLAD

    Waldorfsallad toppad med rostbiff, druvor och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Västerbottenostbakad fläskfilé

    med dijonsenap, dragonsås & potatisgratäng

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling "Mongolian style"

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött

    Helstekt fläskfile med luftorkad skinka samt ragu på kål, lök och färskpotatis samt balsamicosky

  • Veckans Under Ytan

    Ugnsbakad sej med musselgräddsås och färskpotatis

  • Veckans Vegetariska

    Grillad gemsallad med potatistortilla och grönärtshummus

La Fontana

  • Stekt majskycklingbröst

    med ljummen couscoussallad & crème på soltorkade tomater

  • Veckans veg

    ucchinipiccata med ratatouille, couscous & parmesan

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Porterstekt

    med gräddsås, gelé & pressgurka

  • Inkokt lax

    med dillmajonaise

  • Getostbakade rotfrukter

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare

    med potatismos, lingon och ärtor

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Inkokt lax

    med dillmajonnäs och pressgurka

  • Kikärtsplättar

    med bönsallad och örtyoghurt

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Friday, May 25