Ugnsbakad alaskafilé med purjo, gräslökscreme-fraiche och matvetesallad
Grillad fläskytterfilé med citronsky, örtsmör och klyftpotatis
Currykryddad bönbiff med ananassalsa, keso och ris
Pasta Cellentani med skogssvamp, salsiccia och mozarella
Waldorfsallad toppad med rostbiff, druvor och picklade grönsaker
med teriyakisås & ingefärsyougurt samt mango-& avocadosallad
örtsky, inlagd gurka & rårörda lingon
Pasta Quattro Fromagio med valnötter & ruccola
Entrecote med cashewnötter & färsk röd chili
med fläskfilé & salami i krämig ostsås
Helstekt fläskfile med luftorkad skinka samt ragu på kål, lök och färskpotatis samt balsamicosky
Ugnsbakad sej med musselgräddsås och färskpotatis
Grillad gemsallad med potatistortilla och grönärtshummus
med potatis, lök sparris, vitlök, citron & aioli
Zucchinipiccata med ratatouille, couscous & parmesan
på rotfruktsbädda & timjansky
sej med vitvinssås
med mango chutney
med dragonsås och kokt potatis
med västerbottenmos och kall örtsås
med kall dill- och romsås samt kokt potatis
med dillmajonnäs och pressgurka
med bönsallad och örtyoghurt
med sparris och ägg
med Caesardressing
Great news and event invitations
Copy the url below and add it to your calendar or download the iCal-file.