Lunch menu

Monday, 21 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Saffransdoftande fiskgryta med vitt vin, grädde och strimlade rotsaker

  • GÅRD

    Grönpepparfärsbiff med paprikagräddsky samt rostad potatis

  • ÄNG

    Ostgratinerad aubergine och zuccini med gratinerad potatis

  • PASTA

    Pasta Cellentani med skogssvamp, salsiccia och mozarella

  • SALLAD

    Waldorfsallad toppad med rostbiff, druvor och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Köttbullar med stuvade makaroner eller kokt potatis

    gräddsås & rårörda lingon

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagenröra

  • Bakad potatis med skagenröra

    samt tomat-& mozzarellasallad

  • Veg

    Falafel med stuvade makaroner

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med potatisterrine samt tomat och kaprissås
  • Veckans kött

    Helstekt fläskfile med luftorkad skinka samt ragu på kål, lök och färskpotatis samt balsamicosky

  • Veckans Under Ytan

    Ugnsbakad sej med musselgräddsås och färskpotatis

  • Veckans Vegetariska

    Grillad gemsallad med potatistortilla och grönärtshummus

La Fontana

  • Kalvfärslimpa

    fylld med mozzarella & paprika, örtrostad potatis & parmesansås

  • Veckans veg

    Zucchinipiccata med ratatouille, couscous & parmesan

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Karréstek provencal

    med gräddsås & äpplemos

  • Panerad stillahavsflundra

    med skagenröra

  • Fyllda paprika

P2 Restaurang & Catering

  • Kryddstark lax

    med rostad potatis- och primörsallad, chiliaioli

  • Lammkorv

    med rostade rotsaker och fetaostyoghurt

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Kryddstark lax

    med rostad potatis- och primörsallad, chiliaioli

  • Lammkorv

    med rostade rotsaker och fetaostyoghurt

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Inkokt lax

    med dillmajonnäs och pressgurka

  • Kikärtsplättor

    med bönsallad och örtyoghurt

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Monday, May 21