Lunch menu

Thursday, 17 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Stekt pankopanerad flundra med skagensås, citron och kokt potatis

  • GÅRD

    Kalvfärslimpa med örtgräddsås, rårörda lingon och stekt potatis

  • ÄNG

    Långbakad rotselleri med kumminkeso och pumpakärnor samt rispilaff

  • PASTA

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika, soltorkad tomat och ost

  • SALLAD

    Mangoglacerad kycklingfilé på zuccini och roman samt currydressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Biffgryta

    med svamp, lök & rött vin samt ris

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås & bearnaise

  • Ceasarsallad

    med kyckling, bacon, krutonger & parmesan

  • Veg

    Grönsakswok med strimlad quorn samt ris & jordnötssås

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med örtslungad potatis och citronbakade morötter samt dillcreme

  • Veckans Kött

    Cesarpotatissallad med majskyckling

  • Veckans Under Ytan

    Cesarpotatissallad med räkor

  • Veckans Vegetariska

    Ceasarpotatissallad med haullomi

La Fontana

  • Misopocherad Lax

    med grönsaksris, buljong och picklad rättika

  • Veckans veg

    Bakad Aubergine med panzanella

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Osso Buco på fläskkotlett
  • Grana Padanobakad Torsk med vitvinssås
  • Rödbetsbiffar med Tzatsiki

P2 Restaurang & Catering

  • Grillad rapsgriskotlett

    med ugnsrostade rotsaker, rosépepparsås

  • Asiatiska köttbullar

    med röd currysås, picklade grönsaker samt ris

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner och rostad lök

  • ”Pulled veg”

    med grönsaker i tomatsås samt ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Thursday, May 17