Lunch menu

Friday, 18 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Fish´n´chips med Rhode Islandsås, vinäger och citron

  • GÅRD

    Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv) med tzatziki och klyftpotatis

  • ÄNG

    Stekt rödbetsbiff med tzatziki och klyftpotatis

  • PASTA

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika, soltorkad tomat och ost

  • SALLAD

    Mangoglacerad kycklingfilé på zuccini och roman samt currydressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans Högrevsburgare

    med bröd, pommes, coleslawsallad & tillbehör

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veg

    Rödbetsburgare med bröd, pommes, coleslawsallad & tillbehör

  • Wok

    Kyckling med green curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Bbq-glaserad spjällsida

    med äppel och rödlökscoleslaw samt rostade rotfrukter

  • Veckans Kött

    Cesarpotatissallad med majskyckling

  • Veckans Under Ytan

    Cesarpotatissallad med räkor

  • Veckans Vegetariska

    Ceasarpotatissallad med haullomi

La Fontana

  • Fläskytterfilé jerkstyle

    krossade gratinerad potatisar och chipotlemayo

  • Veckans veg

    Bakad Aubergine med panzanella

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Helstekt karré med Bearnaise
  • Räk & purjolöksfyllda rullader med hummersås
  • Vegetarisk Lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku

    med vårlök och ris

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner och rostad lök

  • ”Pulled veg”

    med grönsaker i tomatsås samt ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Friday, May 18