Lunch menu

Wednesday, 16 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Ugnstekt kummelfilé med hummersås samt stekt grönsaksris

  • GÅRD

    Rödvinsbrässerad högrev med lökfräst svamp och potatispuré

  • ÄNG

    Rostad morot och palsternacka med lökfräst svamp och potatispuré

  • PASTA

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika, soltorkad tomat och ost

  • SALLAD

    Mangoglacerad kycklingfilé på zuccini och roman samt currydressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor

  • Fisk-& skaldjursgryta

    med smak av saffran & vitlök serveras med ris

  • Veg

    Feta-& Grönsaksfylld paprika med potatismos

  • Wok

    Entrecote med svart peppar & vitlök

  • Pasta

    Spaghetti Bolognese

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med ljummen färskpotatissallad

    samt kapriscreme och rödvinssky

  • Veckans Kött

    Cesarpotatissallad med majskyckling

  • Veckans Under Ytan

    Cesarpotatissallad med räkor

  • Veckans Vegetariska

    Ceasarpotatissallad med haullomi

La Fontana

  • Kycklingfilé

    med kronärtskockor, potatis och paprikacrème

  • Veckans veg

    Bakad Aubergine med panzanella

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Wallenbergare

    med gröna ärtor, rårörda lingon & skirat smör

  • Laxpudding
  • Soltorkadtomat & spenatpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Majskyckling

    med rostad majsaioli och klyftpotatis

  • Stekt strömming

    med potatismos och lingon

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner och rostad lök

  • ”Pulled veg”

    med grönsaker i tomatsås samt ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Wednesday, May 16