Lunch menu

Tuesday, 15 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Citronbakad torsk med kräftstärtar, dillsås och smörad potatis

  • GÅRD

    Ostgratinerad färsbiff med chiligräddsky och rostade potatisstrimlor

  • ÄNG

    Broccolipaj med sallad på äpple, selleri och zuccini

  • PASTA

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika, soltorkad tomat och ost

  • SALLAD

    Mangoglacerad kycklingfilé på zuccini och roman samt currydressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Pytt i panna

    med stekt ägg & rödbetor

  • Helstekt svensk kotlettrad

    med pepparsås & baconbrynta hricot verts

  • Rostbiff

    med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Veg

    Grönsaks pytt med stekt ägg & rödbetor

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Soyabrässerad fransyska

    med nudlar och sesamaioli samt syrad kålsallad

  • Veckans Kött

    Cesarpotatissallad med majskyckling

  • Veckans Under Ytan

    Cesarpotatissallad med räkor

  • Veckans Vegetariska

    Ceasarpotatissallad med haullomi

La Fontana

  • Fisk & Skaldjurssoppa

    med vitlöksbröd

  • Veckans veg

    Bakad Aubergine med panzanella

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Brieostfylld kycklingfilé med vitlökssky
  • Fänkålsbakad Kummel med dillcremé
  • Vegetarisk Moussaka

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk

    med stuvad morot och sommarkål

  • Ugnsbakad lax

    med färskpotatis- och primörsallad

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner och rostad lök

  • ”Pulled veg”

    med grönsaker i tomatsås samt ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Tuesday, May 15