Lunch menu

Monday, 14 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Ångad hokifilé provencale med rödlökscreme och ruccolapotatis

  • GÅRD

    Stekt fläsknoisette med tomatiserad bearnaise och råstekt potatis

  • ÄNG

    Gräddig grönsaksgryta med röd curry och jasminris

  • PASTA

    Tagliatelle med lufttorkad skinka, paprika, soltorkad tomat och ost

  • SALLAD

    Mangoglacerad kycklingfilé på zuccini och roman samt currydressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med dill-& romsås
  • Indisk kycklinggryta med naanbröd, basmatiris & raita
  • Veg

    Indisk grönsaksgryta med naanbröd, basmatiris & raita

  • Wok

    Fläskfilé fräst i röd chili, sweet chili & ingefära

  • Pasta

    Tortellinigratäng med ädelost & skinka

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel

    med vitlöksfrästa bönor och rostad potatis samt örtsky och picklad lök

  • Veckans Kött

    Cesarpotatissallad med majskyckling

  • Veckans Under Ytan

    Cesarpotatissallad med räkor

  • Veckans Vegetariska

    Ceasarpotatissallad med haullomi

La Fontana

  • Gräddstuvad pytt-i-panna

    med dillpickles och betor

  • Veckans veg

    Bakad Aubergine med panzanella

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Grekisk köttfärslimpa med krämig soltorkadtomatsky
  • Pestobakad Långa med limesås
  • Vegetarisk Carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Ostpanerad falukorv

    med potatismos och gurkmajonnäs

  • Stekt rödspätta

    med kräftskagen och kokt potatis

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner och rostad lök

  • ”Pulled veg”

    med grönsaker i tomatsås samt ris

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Monday, May 14