Lunch menu

Tuesday, 8 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Sejfilé mojo rojo med citronsås samt grönsaksbulgur

  • GÅRD

    Pannbiff med lingongräddsås, baconcrunch och örtstekt potatis

  • ÄNG

    Stekt bönbiff med salviakeso och grönsaksbulgur

  • PASTA

    Pasta Cellentani med kyckling, lök, rosmarin och dijongrädde

  • SALLAD

    Matvetesallad med lufttorkad skinka, paprika, oliver och vitlökscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Veg

    Broccolibiff med pepparrotscreme & wokade grönsaker

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Spaghetti Bolognese med riven ost

  • Färsbiff av vildsvin

    med timjan-& vitlöksrostad potatis, svampsås, lingon

  • Sesambakad laxfilé

    med pepparrotscreme & wokade grönsaker

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiff

    med ramslöksgräddsås och bakade rotfrukter samt picklad lök

  • Veckans kött

    Griskind "Bourguignon"

  • Veckans under ytan

    Skärhamnsgryta med blekselleri, fänkål och babyspenat samt citronaioli

  • Veckans vegetariska

    Blomkålsrisotto med citronpesto och friterad savoykål

La Fontana

  • Fisklasagne

    med spenat och fänkålssallad

  • Veckans veg

    Örtslungade betor med fetaostcrème, bakad potatis och rostade solrosfrön

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Kålpudding med gräddsås
  • Vitvinspocherad hoki med skagenröra
  • Morotsbiffar med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Paella med örtdressing
  • Köttfärsgryta med chili, bönor, lök ris och gräddfil
  • Spenat- och ricottafylld tortelloni med tomatsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, May 8