Lunch menu

Wednesday, 9 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Stekt fiskfärsbiff med picklad lök, limegräddsås samt potatispuré

  • GÅRD

    Mozarellagratinerad kycklingfilé med salviareduktion och spenatrisotto

  • ÄNG

    Grillad selleri med spenatrisotto och ärtpesto

  • PASTA

    Pasta Cellentani med kyckling, lök, rosmarin och dijongrädde

  • SALLAD

    Matvetesallad med lufttorkad skinka, paprika, oliver och vitlökscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Lax-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg

    Lasagne med sojafärs samt coleslawsallad

  • Wok

    Kyckling med thai basilika & färsk ingefära

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med Bbq-sås och sommarkålssallad samt vitlöksrostad potatis

  • Veckans kött

    Griskind "Bourguignon"

  • Veckans under ytan

    Skärhamnsgryta med blekselleri, fänkål och babyspenat samt citronaioli

  • Veckans vegetariska

    Blomkålsrisotto med citronpesto och friterad savoykål

La Fontana

  • Köttfärslimpa

    med rårörda lingon, kokt potatis och champinjonsås

  • Veckans veg

    Örtslungade betor med fetaostcrème, bakad potatis och rostade solrosfrön

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Fläsknoisette med svampsås
  • Panerad stillahavsflundra med stuvad spenat
  • Spenat & ricottafylld cannelloni med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Majskyckling med rostad majsaioli och klyftpotatis
  • Köttfärsgryta med chili, bönor, lök ris och gräddfil
  • Spenat- och ricottafylld tortelloni med tomatsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, May 9