Lunch menu

Monday, 7 May

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Ångad torsk med gräddkokta rotsaker och dillstompad potatis

  • GÅRD

    Isterband med persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor

  • ÄNG

    Ingefärstekt blomkål med gräddkokta rotsaker och potatisstomp

  • PASTA

    Pasta Cellentani med kyckling, lök, rosmarin och dijongrädde

  • SALLAD

    Matvetesallad med lufttorkad skinka, paprika, oliver och vitlökscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Sprödbakad panerad kummel med skagensås
  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
  • Rostbiff med potatissallad, rostad lök & pickles
  • Veg

    Ostpanerad quorn med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Ört & balsamicobakad karre

    med slungade bönor samt tomatsky och rostad amandine

  • Veckans kött

    Griskind "Bourguignon"

  • Veckans under ytan

    Skärhamnsgryta med blekselleri, fänkål och babyspenat samt citronaioli

  • Veckans vegetariska

    Blomkålsrisotto med citronpesto och friterad savoykål

La Fontana

  • Långbakad fläskkarré

    med ljummen potatissallad och grönkålsslaw

  • Veckans veg

    Örtslungade betor med fetaostcrème, bakad potatis och rostade solrosfrön

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Isterband

    med dillstuvad potatis, rödbetor & senap

  • Enkelpanerad sej

    med vitvinssås & räkor

  • Fylld zucchini

    med ratatouille

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Skinkstek med gräddsås, pressgurka och äpplemos
  • Köttfärsgryta med chili, bönor, lök ris och gräddfil
  • Spenat- och ricottafylld tortelloni med tomatsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, May 7