Lunch menu

Thursday, 26 April

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad med kyckling

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad torskfilé med rotsaksjulienne, vitvinsås och dillslungad potatis

  • Gård

    Pannbiff med tre sorters lök, skysås, lingon och stekt potatis

  • Äng

    Pasta pesto med soltorkad tomat, kronärtskockor och ost

  • Sallad

    Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Biff Rydberg på Albins vis

    av kryddbakad högrev och råstekt potatis, serveras med dijongrädde och färsksaltad gurka

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Tapenadöverbakad Spätta

    med bulgursallad och tomatbuljong

  • Veckans veg

    Fritata med tomat, svamp, lök, potatis. Serveras med skottsallad

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Ärtsoppa med pannkakor
  • Kummel med balsamico svamp & syrad lök
  • Wokade nudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk

    med rostad blomkål, kapris, lök och brynt smör

  • Kalops med rödbetor och kokt potatis
  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Parmesangratinerad rotselleri med örtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, April 26