Lunch menu

Wednesday, 25 April

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt kungsflundra med rödbetor, kapris, skirat smör samt kokt potatis

  • Gård

    BBQ-glaserad fläskytterfilé med ruccolabearnaise och olivrostad potatis

  • Äng

    Kryddig smörbönsbiff med citrussmetana och olivrostad potatis

  • Sallad

    Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff

    med öl och smörkokt lök, rårörda lingon samt potatispuré

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Långkokt oxkind

    med champinjoner, kål, picklad lök och örtpotatis

  • Veckans veg

    Fritata med tomat, svamp, lök, potatis. Serveras med skottsallad

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa med rotmos & senapssås
  • Räkfylld stillahavsflundra med limesås
  • Grönsaksfyllda paprikor

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingfilé

    med dragoncreme och potatis- och primörsallad

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis och senapssås

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Parmesangratinerad rotselleri med örtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, April 25