Lunch menu

Tuesday, 24 April

Brödernas kök

  • Fisksoppa som det behagar kocken
  • Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Senap- och basilikabakad hokifilé med citroncreme och stompad potatis

  • Gård

    Viltfärsbiff med gräddkokt skogssvamp, rårörda lingon och timjanpotatis

  • Äng

    Mustig gryta på linser, paprika och broccoli serveras med rispilaff

  • Sallad

    Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Vinbrässerad karré

    med buljongkokta rotsaker och kaprisaioli

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Torskrygg

    med anjovis, hackat ägg, persilja och brynt smör

  • Veckans veg

    Fritata med tomat, svamp, lök, potatis. Serveras med skottsallad

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Grillad kyckling med ljummen bulgursallad & tzatziki
  • Ugnsbakad torsk med karamelliserad lök & brynt smör
  • Broccoli & ädelostpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad fläskkarré

    med ratatouille och rostad potatis

  • Laxfärsbiff

    med nudelsallad och korianderdressing

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Parmesangratinerad rotselleri med örtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, April 24