Lunch menu

Monday, 23 April

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor,

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnstekt sejfilé med blomkålspuré, romgräddsås och smörad potatis

  • Gård

    Grillad kycklingfilé med rosépepparsås, bakade cocktailtomater och klyftpotatis

  • Äng

    Potatisbullar med rostade pumpakärnor och morot samt fetaosttopping

  • Sallad

    Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Parmesankyckling

    serveras med citron och örtcreme samt olivrostad potatis

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Syrlig köttgryta

    med potatisstomp och grönsaker

  • Veckans veg

    Fritata med tomat, svamp, lök, potatis. Serveras med skottsallad

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Rotfrukt bakad kotlettrad med timjansky
  • Pestobakad sej med soltorkad tomat & kapris kräm
  • Gratinerade rödbetor med chevre, honung & valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Dillkött med kokt potatis
  • Viltköttbullar med potatismos och kantarellsås
  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Parmesangratinerad rotselleri med örtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

Monday, April 23