Lunch menu

Friday, 27 April

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Lax- och spenatlasagne toppad med pepparrotsyogurt och dillolja

  • Gård

    Rödvinsbrässerad högrev serveras med syltlök, bacon och potatisgratäng

  • Äng

    Husets falafel med rödlökssalsa och örtbulgur

  • Sallad

    Matvetesallad på kalkon, pastrami, ost och melon samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Enchiladas på pulled beef & chicken

    serveras med koriandercreme och bönsalsa

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Grekisk gratäng

    med fläskfilé, kyckling, fetaost och oliver. Serveras med couscous

  • Veckans veg

    Fritata med tomat, svamp, lök, potatis. Serveras med skottsallad

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé med rödvinssås & bearnaise
  • Laxbiffar med hummersås
  • Tempura bakade grönsaker med sweetchilisås

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare

    med potatismos, lingon och ärtor

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Parmesangratinerad rotselleri med örtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, April 27