Lunch menu

Thursday, 19 April

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad med kyckling

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Panerad stekt sejrygg med vispad pepparrots-cremefraiche och örtpotatis

  • Gård

    Kalvfärsbiff med röd pestosky, marinerade haritcots-verts och potatispuré

  • Äng

    Grillad palsternacka med rödvinsreduktion och potatispuré

  • Sallad

    Rökt makrillsallad med ägg, purjo, majs och potatis samt dillmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Biff Rydberg på Albins vis av kryddbakad högrev

    och råstekt potatis, serveras med dijongrädde och färsksaltad gurka

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Rimmad Sejrygg

    med majskräm och ljummen potatissallad

  • Veckans veg

    Risnudelsallad med rostade soyabönor, buljong och kimchi

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Fetaost- och soltorkadtomatfylld kycklingfilé

    med rostad vitlökssky

  • Panerad spätta med dansk remouladsås
  • Tempurabakad aubergine

P2 Restaurang & Catering

  • Majssoppa med chilimarinerade räkor

    rabarberpaj med vaniljsås

  • Helstekt kotlett med grönpepparsås

    och rostad potatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Kikärtsplättar med bönor och morotstzatziki
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, April 19