Lunch menu

Wednesday, 18 April

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Champinjonfylld kummelfilé med paprikaolja och grönsaksbulgur

  • Gård

    Basilikamarinerad fläskytterfilé med tomatsalsa och potatisgratäng

  • Äng

    Stekt kryddig soyabönbiff med tomatsalsa och grönsaksbulgur

  • Sallad

    Rökt makrillsallad med ägg, purjo, majs och potatis samt dillmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med öl och smörkokt lök

    rårörda lingon samt potatispuré

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Banh Mi

    med picklade grönsaker, nudlar och sesammayo

  • Veckans veg

    Risnudelsallad med rostade soyabönor, buljong och kimchi

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Kalvfärslimpa

    med pressgurka och gräddsås

  • Stekt strömming

    med lingon och brynt smör

  • Svampragufylld zucchini

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt torsk med grevé- och baconpuré

    samt rödvinssky

  • Lasagne med cole slaw
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Kikärtsplättar med bönor och morotstzatziki
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, April 18