Lunch menu

Tuesday, 17 April

Brödernas kök

  • Fisksoppa som det behagar kocken
  • Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ört- och citronbakad torskfilé med gräddkokt spenat och rotfruktsstomp

  • Gård

    Ostfylld färsbiff med chipotleyoghurt, rostad zuccini och lökfräst potatis

  • Äng

    Selleristicks med chipotleyoghurt och rotfruktsstomp

  • Sallad

    Rökt makrillsallad med ägg, purjo, majs och potatis samt dillmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Vinbrässerad karré

    med buljongkokta rotsaker och kaprisaioli

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Fiskgryta med potatispuré
  • Veckans veg

    Risnudelsallad med rostade soyabönor, buljong och kimchi

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Lasagne
  • Enkelpanerad stillahavsflundra

    med räkor, ägg och skirat smör

  • Grönkålslasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Fisk- och skaldjursgryta med örtaioli
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Kikärtsplättar med bönor och morotstzatziki
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, April 17