Lunch menu

Monday, 16 April

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon
  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Vitvinsångad hokifilé med dillgräddsky, fänkålscrunch och smörad potatis

  • Gård

    Texas chili på högrev med majscreme, nachos och buljongkokt ris

  • Äng

    Vegetarisk chili med majscreme, nachos och buljongkokt ris

  • Sallad

    Rökt makrillsallad med ägg, purjo, majs och potatis samt dillmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Parmesankyckling

    serveras med citron och örtcreme samt olivrostad potatis

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • BBQ-bakad fläskkarré

    med coleslaw och rostad potatis

  • Veckans veg

    Risnudelsallad med rostade soyabönor, buljong och kimchi

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Skånsk kalops med rödbetor
  • Kokt torsk

    serveras med ägg- och persiljesås

  • Rödbetsbiffar med morotstzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Ost-, senap- och lökgratinerad falukorv med potatismos
  • Skinkstek med gräddsås, pressgurka och äpplemos
  • Flygande Jakob med ris
  • Kikärtsplättar med bönor och morotstzatziki
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

Monday, April 16