Lunch menu

Friday, 20 April

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Laxfärsfylld flundrafilé med limegräddsås samt ruccolapotatis

  • Gård

    Prästostgratinerad fläskfilé med kantarellsås och ugnsbakad potatishalva

  • Äng

    Rostad spetskål med ananassalsa, currymajo och örtris

  • Sallad

    Rökt makrillsallad med ägg, purjo, majs och potatis samt dillmajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Enchiladas på pulled beef & chicken

    serveras med koriandercreme och Pico de Gallo

  • Veckans kött

    Peppar och fänkålsbakad högrev serveras med vitlöksfrästa puylinser och chilibearnaise

  • Veckans under ytan

    Bouillabaisse serveras med riven parmesan och saffransaioli

  • Veckans vegetariska

    Pizza med chevré och saltrostade valnötter samt tryffelhonung

La Fontana

  • Kalvfärsbiffar

    med rårörda lingon, champinjonsås och kokt potatis

  • Veckans veg

    Risnudelsallad med rostade soyabönor, buljong och kimchi

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Piccata med mustig tomatsås
  • Örtgratinerad sejfilé med vitvinssås
  • Spenat och Ricottafylld tortellini i tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Lammfärsbiff

    med rosmarinpotatis och getostcreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Kikärtsplättar med bönor och morotstzatziki
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, April 20