Lunch menu

Thursday, 12 April

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Västerbottengratinerad torsk med baconcrisp, örtgräddsky och lökpotatis

  • Gård

    Honungsglacerad kycklingfilé med estragongräddsås samt råstekt potatis

  • Äng

    Kumminrostad blomkål med hummus och grönsaksbulgur

  • Sallad

    Bulgurssallad med rostbiff, saltad gurka, lök samt rosépepparcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Veckans kött

    Flap meat med hasselbackspotatis och rödvinssky

  • Veckans under ytan: Havs Wallenbergare

    med slungad amandinepotatis samt grönärtshummus

  • Veckans vegetariska

    Potatistortilla med ratatouille samt ailoi

La Fontana

  • Ugnsbakad Lax

    med grösaksragu, timjansmajonäs & ris

  • Veckans veg

    Bönfritters med tortillas, sallad och ris

  • Fler rätter serveras hela dagen

    Läs hela menyn här

Scandic Väst

  • Ärtsoppa med pannkakor
  • Fish & Chips med tartarsås & ärtpuré
  • Svamplasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk,

    pannkakor med sylt och grädde

  • Sotad lax

    med basilikacreme och dillstekt potatis

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat och lingon
  • Vegetariska grönsaksspett

    med potatiskaka och avokadocreme

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, April 12